video loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met video loopbaancoaching! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online loopbaancoaching. We begrijpen dat je misschien net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online video loopbaancoaching in tijden van COVID-19

Online video loopbaancoaching bij Anthentiek, voor wie?

  • Iedereen die vastloopt in zijn of haar job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in deze drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

Hoe werkt video loopbaancoaching?

  • Wij vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools zoals skype, facetime en zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze video loopbaancoaching
  • Voor loopbaancoaching kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van VDAB loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over loopbaancoaching in onze blogs

Cliënten over video loopbaancoaching bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor video loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching Meld je nu aan voor video loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching video bij loopbaancoach Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond jobcoaching en loopbaancoaching voor thema's zoals video en loopbaancoaching