video loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met video loopbaanbegeleiding! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online video  loopbaanbegeleidingssessies. We begrijpen maar al te goed dat je mogelijk net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan warm, deskundig en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online video loopbaanbegeleiding

Online video loopbaanbegeleiding bij Anthentiek, voor wie?

  • Ieder die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

Hoe werkt een online video loopbaanbegeleiding?

  • We vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools zoals Zoom, Skype en FaceTime... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van online video loopbaanbegeleiding
  • Voor loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over loopbaanbegeleiding thema's in onze blogs

Cliënten over online video loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor video loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job Meld je nu aan voor video loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job video bij loopbaanbegeleider Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond vastlopen in je job en loopbaanbegeleiding voor thema's zoals video en loopbaanbegeleiding