Word je belemmerd door uitstelgedrag

 We zijn er graag voor je!  

De meesten onder ons maken zich wel eens schuldig aan het uitstellen van een taak. Zo kan het dat je de boekhouding steeds weer voor je uit schuift of liever eerst nog even je emails checkt voor je aan die belangrijke taak begint. Zulk uitstelgedrag is menselijk en hoeft niet meteen problematisch te zijn. In andere gevallen kan uitstelgedrag je echter stevig belemmeren en je weghouden van de dingen die je echt belangrijk vindt in je leven.

Uitstelgedrag vertrekt meestal vanuit een angst om te falen. Je kan ook gaan uitstellen wanneer je steeds weer gevangen wordt door belemmerende overtuigingen over jezelf. Door de taak uit te stellen of er zelfs helemaal niet aan te beginnen, kan je je ongemak op korte termijn uit de weg gaan. Op lange termijn kost zulk gedrag je echter vaak heel wat. Het kost je energie, de angst wordt er niet minder op en je komt er niet toe werk te maken van dat wat je echt wilt.

Uitstelgedrag

Therapie bij uitstelgedrag, voor wie?

Merk jij dat je belangrijke taken steeds weer uitstelt? Ben je het zat om kostbare tijd te verliezen en niet te bewegen in de richting die je graag wilt uitgaan?

 Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je op weg.

IF YOU WAIT UNTIL YOU ARE READY, YOU WILL BE WAITING FOR THE REST OF YOUR LIFE

Therapie bij uitstelgedrag - hoe?

Samen onderzoeken we van waaruit jouw uitstelgedrag vertrekt. We verhelderen wat je graag anders zou willen doen en zoeken uit welke dingen je vandaag in de weg staan. Eens we je belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen helder hebben, willen we samen met jou op weg gaan om anders met deze belemmeringen om te leren gaan. We gunnen je immers dat ze je niet meer weg hoeven te houden van dat wat er echt toe doet.

Therapie voor uitstelgedrag bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij uitstelgedrag vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

Therapeuten en coaches bij Anthentiek in Limburg (Hasselt) helpen je graag rond uitstelgedrag.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg