Word je belemmerd door uitstelgedrag

 We zijn er graag voor je!  

De meesten onder ons maken zich wel eens schuldig aan het uitstellen van een taak. Zo kan het dat je de boekhouding steeds weer voor je uit schuift of liever eerst nog even je emails checkt voor je aan die belangrijke taak begint. Zulk uitstelgedrag is menselijk en hoeft niet meteen problematisch te zijn. In andere gevallen kan uitstelgedrag je echter stevig belemmeren en je weghouden van de dingen die je echt belangrijk vindt in je leven.

Uitstelgedrag vertrekt meestal vanuit een angst om te falen. Je kan ook gaan uitstellen wanneer je steeds weer gevangen wordt door belemmerende overtuigingen over jezelf. Door de taak uit te stellen of er zelfs helemaal niet aan te beginnen, kan je je ongemak op korte termijn uit de weg gaan. Op lange termijn kost zulk gedrag je echter vaak heel wat. Het kost je energie, de angst wordt er niet minder op en je komt er niet toe werk te maken van dat wat je echt wilt.

Uitstelgedrag

Therapie bij uitstelgedrag, voor wie?

Merk jij dat je belangrijke taken steeds weer uitstelt? Ben je het zat om kostbare tijd te verliezen en niet te bewegen in de richting die je graag wilt uitgaan?

 Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je op weg.

IF YOU WAIT UNTIL YOU ARE READY, YOU WILL BE WAITING FOR THE REST OF YOUR LIFE

Therapie bij uitstelgedrag - hoe?

Samen onderzoeken we van waaruit jouw uitstelgedrag vertrekt. We verhelderen wat je graag anders zou willen doen en zoeken uit welke dingen je vandaag in de weg staan. Eens we je belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen helder hebben, willen we samen met jou op weg gaan om anders met deze belemmeringen om te leren gaan. We gunnen je immers dat ze je niet meer weg hoeven te houden van dat wat er echt toe doet.

Therapie voor uitstelgedrag bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij uitstelgedrag vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Therapeuten en coaches bij Anthentiek in Limburg (Hasselt) helpen je graag rond uitstelgedrag.