Therapie

Wij helpen je om dichter bij jezelf te komen

Wil je groeien in je psychologisch welzijn?

Aan de hand van een zachtaardige no-nonsense aanpak willen wij je helpen om dichter bij jezelf te komen. We willen naast je staan in het proces van zicht krijgen op je sterktes, omarmen van je mindere kantjes en indien nodig ze verder te ontwikkelen. Ons gepassioneerde team van psychologen en coaches wilt jou graag verder helpen met hetgene waarmee je zit. Wij zijn gespecialiseerd in thema’s als burn-out, stress, zelfvertrouwen, faalangst, assertiviteit, sociale vaardigheden, etc. Maar ook voor andere vragen kan je steeds bij ons terecht!

Zet nu de stap naar de jij die je wilt zijn

In onze therapie focussen we niet enkel op je klacht maar net zozeer op je kracht. Onze psychologen en therapeuten hanteren allen een zeer warme en persoonlijke aanpak. We willen je doen voelen dat je ertoe doet. Met wetenschappelijk onderbouwde technieken zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Positieve Psychologie, Self-Compassion en Mindfulness begeleiden we je tijdens je persoonlijke groeiproces.

Onze therapeuten zijn niet van het soort dat enkel vragen stelt en naar je verhaal luistert. We gaan actief met je aan de slag, komen samen met jou tot inzichten en geven je opdrachten om buiten de sessies verder mee aan de slag te gaan.

Onze therapeutische expertise 

Team-Anthentiek-Hasselt

Wij staan klaar om jou te helpen!

Zorg voor jezelf zoals je voor een ander zou doen :)

Maak hieronder een afspraak

voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cliënten over therapeutische trajecten

bij Anthentiek

07.08.2020

Mijn traject van zware burn-out tot het terug opstarten na een intense trauma verwerking had ik nooit alleen gekund. Anthentiek was mijn perfecte buddy. Mijn succes is dat van Anthentiek.

14.07.2020

Super geholpen en wijzer geworden!

10.07.2020

Goede persoonlijke begeleiding en een luisterend oor. De sessies gaven mij meer zelfinzicht en bewustwording van mijn situatie. Dankzij het actieplan heb ik nu een goede leidraad om verder stappen te ondernemen. | PSYCHOLOOG HASSELT

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg