Therapie

Wij helpen je om dichter bij jezelf te komen

Wil je groeien in je psychologisch welzijn?

Aan de hand van een zachtaardige no-nonsense aanpak willen wij je helpen om dichter bij jezelf te komen. We willen naast je staan in het proces van zicht krijgen op je sterktes, omarmen van je mindere kantjes en indien nodig ze verder te ontwikkelen. Ons gepassioneerde team van psychologen en coaches wilt jou graag verder helpen met hetgene waarmee je zit. Wij zijn gespecialiseerd in thema’s als burn-out, stress, zelfvertrouwen, faalangst, assertiviteit, sociale vaardigheden, etc. Maar ook voor andere vragen kan je steeds bij ons terecht!

Zet nu de stap naar de jij die je wilt zijn

In onze therapie focussen we niet enkel op je klacht maar net zozeer op je kracht. Onze psychologen en therapeuten hanteren allen een zeer warme en persoonlijke aanpak. We willen je doen voelen dat je ertoe doet. Met wetenschappelijk onderbouwde technieken zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Positieve Psychologie, Self-Compassion en Mindfulness begeleiden we je tijdens je persoonlijke groeiproces.

Onze therapeuten zijn niet van het soort dat enkel vragen stelt en naar je verhaal luistert. We gaan actief met je aan de slag, komen samen met jou tot inzichten en geven je opdrachten om buiten de sessies verder mee aan de slag te gaan.

Onze therapeutische expertise 

Team-Anthentiek-Hasselt

Wij staan klaar om jou te helpen!

Zorg voor jezelf zoals je voor een ander zou doen :)

Maak hieronder een afspraak

voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cliënten over therapeutische trajecten

bij Anthentiek

21.02.2020

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

15.02.2020

Een jaar geleden meldde ik me ‘in zak en as’ aan bij Anthentiek. Vanuit een warme, persoonlijke en professionele aanpak heb ik mezelf terug gevonden. Zelfvertrouwen, opnieuw zicht op mijn krachten maar ook op mijn werkpunten. Dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit de therapie als de loopbaanbegeleidin...

06.02.2020

Tijdens een Burn out ben ik bij anthentiek terecht gekomen. Er werd in eerste instantie geluisterd , er mocht ook gehuild worden. Elk inzicht dat nodig was om mezelf terug te vinden, de tools die nodig waren om te zoeken waar het probleem was, waar ik energie van kreeg en waar ik die kwijt geraakte,...

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload