Inge Wouters

Psycholoog en loopbaancoach

Samen ontdekken wat je nodig hebt en wat er echt toe doet

In therapie vind ik het belangrijk dat zowel jij als ik dicht bij onszelf kunnen blijven. Vanuit een diep empathische en niet oordelende basishouding streef ik ‘echtheid’ na in mijn cliëntencontacten. Ik geloof immers dat dit de enige manier is om in contact te komen met wie jij echt bent en wat jij echt nodig hebt.  

 

Niets geeft me zoveel voldoening als terugkrijgen van mijn cliënten dat ze zich gehoord, begrepen en gezien voelen. Ik zie het als een voorrecht om langs hen te mogen staan en getuige te mogen zijn van het proces van het transformeren van iemands kwetsbaarheid in kracht.  

 

Ik richt me graag op mensen die zoekend zijn, mensen die lijken vast te lopen in het leven. Hoewel vastlopen angst en frustratie met zich mee brengt, liggen er ook kansen en nieuwe richtingen in verscholen. Ik kijk graag met je mee hoe je en dicht bij jezelf kan blijven en vrijer in dit leven kan staan. Of zoals Brené Brown het mooi samen vat: “Failure can become our most powerful path to learning if we are willing to choose courage over comfort”.

 Specialisaties 

ACT, gestalttherapie, mindfulness, zingeving, burn-out, hoogsensitiviteit …

 Opleidingen 

Inge studeerde af aan de Katholieke Universiteit in Leuven (KUL) als master in de klinische psychologie optie volwassenen.  Nadien volgde ze aan het Instituut voor Communicatie (IVC) te Kortrijk de 4-jarige therapieopleiding gestalttherapie. Verder volgden er nog talrijke opleidingen en trainingen waaronder mindfulness, suicïdepreventie en Acceptance & Commitment Therapie.

 Praktijkervaring 

Sinds 2012 heeft Inge een eigen praktijk waarin ze individuele gesprekstherapie aanbiedt en zich vooral richt op hulpvragen rond hoogsensitiviteit, eenzaamheid, vervreemding, zingeving, depressie, contactproblemen, burn out.... 

Inge is enkele jaren werkzaam geweest als afdelingspsycholoog in het Medisch Centrum St.-Jozef te Munsterbilzen.  Vervolgens coachte ze gedurende een 10-tal jaren vrijwilligers in het voeren van ondersteunende telefoon- en chatgesprekken bij Tele-Onthaal Limburg.  Ook werkte ze een 2-tal jaren voor CAW Sonar als studentenondersteuner en als therapeut voor Relatie en Welzijn.  

Therapeut Inge is expert in faalangst, vermijding en therapie via Gestalt en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek bij Zonhoven

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg