Meer welzijn, minder stress

Groepstraining

Hoe stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten 

Loop jij vaker tegen je grenzen aan? Ren je door het leven, zonder tijd of ruimte te nemen voor jezelf en zelfzorg? Word je vaker geconfronteerd met stressgerelateerde klachten op jouw werk en weet je niet goed hoe er voor jezelf te zijn op deze momenten? Of zou je eerder willen inzetten op het voorkomen van stress

 

Dan is onze training jou op het lijf geschreven. In onze “meer welzijn, minder stress” training willen we ervoor zorgen dat stress voor jou geen geheimen meer kent. In 6 sessies leren we je hoe jouw stress veroorzaakt wordt, hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress en wat je kan doen om preventief te werken in het voorkomen van stress, overspanning of burn-out. Kortom; hoe jouw stress op het werk aangepakt kan worden.  

Hoe gaan we te werk?

Elke training die je bij ons volgt is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en tegelijkertijd leuk. Verwacht geen saaie theorielessen, we gaan actief aan de slag opdat je zoveel mogelijk uit onze training haalt.Onze trainingen bieden een mooie mix tussen theorie en doen. 

 

Onze meer welzijn, minder stress training bestaat steeds uit 6 sessies van 3 uur. We werken in kleine groepen om zo een veilige en vertrouwde omgeving te creeëren voor iedereen. Samen werken naar hetzelfde doel; stress op het werk aanpakken.  

Wat mag je verwachten? 

Deze training is voor iedereen die zijn/haar veerkracht in het omgaan met stress wilt versterken. In 6 sessies van telkens 3 uur maken we werk van stress. We kiezen ervoor om te werken in kleine groepen om een veilige setting te creeëren. We nemen we je stressprofiel onder de loep en leren hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress en preventief kan werken.  Deze training leert je door middel van theorie maar vooral door doen. 

Wat komt er aan bod? 

  • Hoe werkt stress nu eigenlijk? 

  • Wat zijn mijn stresstriggers? 

  • Hoe ga momenteel om met stress? Hoe werkt dit? 

  • Eerste hulp bij stress (zelfcompassie, mindfulness, fysieke zelfzorg…)

  • Preventief werken bij stress (ACT-vaardigheden, time-management, …)

  • ...

Praktisch

Kostprijs

Een traject bestaat telkens uit 6 sessies (+ 1 reserve sessie) van 3u. De kostprijs van dit traject is 360 euro.

Locatie

De trainingen vinden gewoon plaats in onze gezellige praktijk:

Anthentiek 

Ferdinand Verbiestlaan 4 bus 4

3500 Hasselt 

Praktische training om stress (te) verminderen. De data van de nieuwe sessies zijn 10,17, 24, 31 oktober en 7, 14 november van 19u tot 22u (+ reserve sessie op 21/10). De kostprijs bedraagt 360 euro voor 6 sessies. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Tot gauw!
 

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en vragen we je om het bedrag van de training over te maken. Gebeurd? Dan ben je officieel ingeschreven!  Ben je ondernemer of wil jouw werkgever deze assertiviteitstraining voor je betalen? Kijk dan even of je hiervoor de KMO-portefeuille kunt gebruiken, dit is vaak het geval. Voor annulatievoorwaarden klik hier

De data voor onze maak werk van stress training kan je terugvinden in onze agenda. De training wordt doorlopend georganiseerd. Indien je een sessie mist, kan je deze voor een kleine meerprijs inhalen bij je trainer. 

Heb je nog vragen geef ons even een seintje geven op info@anthentiek.be

Anderen over onze trainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg