Hulp en tips nodig voor je sollicitatie? 

Tips voor een écht goede CV / motivatiebrief? 

 Een sollicitatietraining die je écht kan helpen? Wil je je kansen om die droomjob te pakken te krijgen vergroten? Liever een praktische & volledige training ontwikkeld door onze loopbaanexpert, dan tientallen websites af te schuimen voor allerhande uiteenlopende tips? Dan is onze do-it-yourself online Sollicitatietraining vast iets voor jou! Het traject gidst je doorheen het volledige proces; van de zoektocht naar vacatures tot en met het sollicitatiegesprek. Het gehele traject kost slechts 14,95 euro! 

Sollicitatietraining Online DIY

 

Onze online sollicitatietraining biedt een antwoord op de volgende vragen:

  • Ik ben op zoek naar een job maar weet niet waar de juiste vacatures te vinden

  • Ik wil weten hoe een goed CV is opgebouwd en ontvang graag tips om mijn CV eruit te laten springen.

  • Ik wil leren hoe een sterke motivatiebrief te maken die mij onderscheidt van andere sollicitanten

  • Ik wil hulp om me klaar te stomen voor een sollicitatiegesprek

  • Ik wil mijn online zichtbaarheid vergroten voor mogelijke werkgevers & recruiters

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Sollicitatietraining online van Anthentiek uit Hasselt

Hoe werkt de online sollicitatietraining?

Mogelijk ben jij de ideale kandidaat voor de droomjob die jij op het oog hebt. Het zou heel jammer zijn als je door een onvolledig en onduidelijk CV, standaard “gewone” motivatiebrief of door onvoldoende voorbereiding voor je sollicitatiegesprek die job net zou mislopen. Om je kansen te maximaliseren hebben wij als loopbaanexpert daarom deze sollicitatietraining ontwikkeld.

 

Deze training is een bundeling van best practices bij solliciteren, ervaringen uit de praktijk en input van diverse andere experten in hun vak. Doorheen 5 sessies leer je waar je overal vacatures kan vinden, hoe je een goede CV maakt, hoe je een sterke authentieke motivatiebrief schrijft die uit steekt boven de anderen, hoe je goed voorbereid bent op je sollicitatiegesprek en hoe je je online zichtbaarheid kan vergroten zodat jouw volgende werkgever je makkelijker kan vinden.

 

Het gehele traject kost 14,95 euro. Bij aankoop van dit traject krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek. Dit traject kan je kopen door onderaan te klikken op 'Bestel nu'. Je krijgt vervolgens een e-mail met alle nodige info om van start te kunnen gaan.

 

Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van loopbaanbegeleiding, het laten nakijken van je CV of motivatiebrief, oefenen van een sollicitatiegesprek door rollenspelen of eender wat je kan helpen bij het binnenhalen van die droomjob, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@anthentiek.be of door je aan te melden op onze onze aanmeldpagina.

 

Ken je trouwens ons DIY online loopbaanbegeleiding traject al? Alvorens te solliciteren is het natuurlijk belangrijk om eerst helder te hebben welke job écht bij je past. Is dit nog niet helemaal helder, kijk dan zeker eens naar onze DIY loopbaanbegeleiding of meld je aan voor loopbaanbegeleiding bij één van onze coaches.

 

Ben je klaar om je kansen bij het solliciteren te maximaliseren? Koop dan hieronder de online DIY sollicitatietraining van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie & werkboek).