Sociale Vaardigheden en Communicatie Sint-TruidenLimburg

Communicatie is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Want hoe begin je zomaar een gesprek met iemand die je niet of nauwelijks kent? En telefoneren, nog zoiets lastigs… hoe pak je dat aan?

Zoek je training in sociale vaardigheden regio Hasselt / Sint-Truiden / Limburg?

Als communiceren ongemakkelijk is voor je zou je moeite kunnen hebben met het leren kennen van nieuwe mensen. Daarnaast kan je ook regelmatig geconfronteerd worden met miscommunicatie want anderen hebben wel eens de neiging hetgeen je bedoelt te misbegrijpen. Communicatie is een ontzettend belangrijke vaardigheid en als je er moeilijkheden in ondervindt, kan je dit heel wat frustraties en belemmeringen opleveren zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. 

Therapeut Anthentiek uit Hasselt (regio Limburg, Genk, Hasselt, Diepenbeek, Sint-Truiden) helpt u met het versterken van sociale vaardigheden en communicatie vaardigheden. In een traject gaat ze samen met u op zoek naar technieken om met deze sociale vaardigheden te versterken in haar praktijk te Hasselt. Ze behandelt met passie clienten uit de regio Limburg (Sint-Truiden, Diepenbeek, Genk, Hasselt). 

Ben jij iemand die het lastig heeft om een gesprek aan te knopen of gaande te houden? Weet je jezelf op zulke momenten geen houding te geven? Merk je dat je dingen vaak niet goed overgebracht krijgt? Merk je dat je soms te direct bent of net niet direct genoeg? Onderneem actie en contacteer jouw therapeut Anthentiek voor een gratis kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Moeilijkheden met sociale interacties

In mijn praktijk te Hasselt zie ik heel wat cliënten voor wie het communiceren in diverse situaties moeilijk loopt. Cliënten kunnen het vaak moeilijk hebben met:

 • Een gesprek gaande te houden

 • Een gesprek aan te knopen

 • Iemand iets te vragen

 • Te reageren op goed of slecht nieuws van een ander

 • Een ander te troosten

 • Iemand mee uit te vragen

 • Feedback te geven en te ontvangen

 • Te telefoneren

 • Het herkennen van gezichtsuitdrukkingen 

 • Lichaamstaal

 • … 

Anthentiek is jouw therapeut voor socialevaardigheidstrainingen in Hasselt (Limburg). In haar therapeutische praktijk te Hasselt helpt zij haar cliënten om hun sociale vaardigheden te versterken.
Anthentiek's Werkwijze bij versterken Sociale Vaardigheden Hasselt (Limburg)

Anthentiek geeft sociale vaardigheidstraining in groep en individueel. Bij communicatietraining wordt er veel gebruik gemaakt van rollenspelen zodat je het geleerde meteen kan toepassen en getraind wordt in het communiceren in diverse situaties.

Ook wordt er bij communicatietraining veel aandacht besteed aan de transfer, zodat het geleerde ook in de thuissituatie ingezet wordt. Dit doen we aan de hand van praktische thuisopdrachten. Anthentiek heeft ook ervaring in communicatietraining op maat van mensen met autisme en het syndroom van Asperger. 

Ben jij iemand die moeite ondervindt in bovenstaande situaties? Wil je graag werken aan je communicatieskills? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend kennisgesprek.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg