"Door de laagdrempelige sfeer kon ik praten zonder terughoudendheid"

October 23, 2017

De loopbaanbegeleiding van Ann heeft mijn leven in de positieve zin veranderd. Door de laagdrempelige sfeer kon ik makkelijk over mijn obstakels en gedachten praten zonder enige terughoudendheid. Ann is een zeer sympathieke, rustige coach met veel deskundigheid. Ze luistert met veel aandacht, stelt goede vragen en laat jou zo zelf tot de kern van je hulpvraag komen. Ik gun iedereen een coachingstraject bij Ann omdat ze veel moeite doet om je echt verder te helpen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief