"De online loopbaanbegeleiding ging vlot en was een enorm gemak!"

March 28, 2020

Ik volgde mijn sessies loopbaanbegeleiding zowel in de praktijk als thuis via online sessies op FaceTime (Skype of Zoom was ook mogelijk). Dit werd zeker niet als een barrière ervaren, integendeel, het ging vlot en was een enorm gemak!


Je niet hoeven te verplaatsen is een enorm pluspunt. Net zoals tijdens de praktijksessies was er een ontspannen sfeer waarbij je open kan communiceren en volledig jezelf kan zijn in je vertrouwelijke huiselijke setting. De loopbaanbegeleiding is een enorme hulp in het op zoek gaan naar je waardes, kwaliteiten en toekomstvisies, het werd me al snel duidelijk dat ik dit niet in mijn eentje kon realiseren... De deskundigheid en expertise van de coaches van Anthentiek zijn warm aan te bevelen om je te ondersteunen in je persoonlijke groei.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief