" Ik kan nu steeds met een goed gevoel weer verder "

February 21, 2019

Ik kampte te lang met mijn zoektocht naar een ideale baan. En uiteindelijk was mijn energie-vat ook leeg. Elien weerlegde al snel de focus, meer naar mezelf en meer naar het 'nu'-moment. 't Is dankzij haar dat ik nu weet wat eerder wel belangrijk voor mij is en wat ik nu wil bereiken in mijn leven, zodat ik zowel op mijn werk alsook in mijn privé steeds met een goed gevoel verder kan.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief