"Ik heb mezelf beter leren kennen"

January 17, 2019

Ik heb de loopbaanbegeleiding bij Anthentiek zeer positief ervaren. Door het grote inlevingsvermogen van mijn therapeut, Veerle, kon iedere sessie mij de nodige steun bieden. Het was een zeer leerrijke ervaring, waarbij ik mezelf beter heb leren kennen en tot heel wat inzichten ben kunnen komen waarmee ik aan de slag kan. Diep vanbinnen denk je zelf wel te weten wat jouw kwaliteiten en werkpunten zijn, maar pas door er effectief over te praten tijdens de loopbaanbegeleiding leer je jezelf ontdekken. Een echte aanrader dus!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief