"Ik ben wie ik ben"

November 30, 2018

Ik heb veel over mezelf geleerd en nuttige tips meegekregen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Annerieke, waardoor de rest ook vlot verliep. Het was aangenaam om met haar te praten, ze liet me steeds met een goed gevoel vertrekken! Ik werd geconfronteerd met mezelf en heb geleerd dat mijn 'negatieve' kanten ook positief zijn. "Ik ben wie ik ben."

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief