"Annerieke heeft me geleerd terug te leren dromen en deze in daden weten om te zetten" | Loopbaanbegeleiding regio Genk

September 27, 2018

Mijn eerste bezoek was er een met grote vraagtekens, wat kon ik allemaal verwachten en ging een loopbaanbegeleiding wel duidelijkheid brengen. En ja het eerste contact met mijn coach Annerieke was er boenk op. Super enthausiaste dame met pit wist me meteen met diepgaande vragen te stellen me op me gemak te stellen. Alles verliep in aparte sessies waar telkens een ander segment aan bod kwam. Gaande weg de sessies leerde ik mezelf terug kennen. Wie ben ik als persoon, als leidinggevende in mijn job en in mijn privé. Annerieke heeft me geleerd terug te leren dromen en deze in daden weten om te zetten. Voor mijn loopbaanbegeleiding was ik iemand die niet goed wist wat ik in mijn verdere carriere, leven zou willen bereiken. En kijk nu 6 maanden verder ben ik filiaalleider van mijn eigen winkel met een super goed team onder mijn vleugels. Dus als men mij de vraag stelt is loopbaanbegeleiding iets wat je kan helpen zeg ik volmondig "JA". Het team bij Anthentiek staat je met raad en daad bij maar laat in de eerste plaats jezelf de stappen zetten. Dus mijn conclusie kies voor Anthentiek als loopbaanbegeleiding. Bedankt!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief