"Door Ann heb ik nieuwe doelstellingen in mijn leven"

November 8, 2018

Ik was volledig vastgelopen in mijn werk, waardoor ik het niet meer zag zitten om verder te doen. Door Ann heb ik nieuwe doelstellingen in mijn leven, zowel privé als op werkgebied. Bedankt Ann, goed bezig, doe zo verder.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief