" Een begeleiding bij Anthentiek bracht me nog dichter bij mezelf "

June 23, 2019

Ik ben Anthentiek enorm dankbaar voor de coaching. Dankzij de focus op kwaliteiten, positieve eigenschappen en mijn persoonlijkheid ben ik heel wat inzichten rijker en sta ik weer wat dichter bij mezelf. Ik had nood aan een duwtje in de rug om de stap in de juiste richting te zetten. De praktijk straalt een aangename en geleidelijke sfeer uit en ik werd er telkens warm onthaald. Er werd steeds ruimte geboden voor een persoonlijke inbreng of een moment van ventileren. Een begeleiding bij Anthentiek bracht me nog wat dichter bij mezelf. Ik raad het iedereen aan die op een of andere manker wat in de knoop ligt met zichzelf of de focus meer wil leggen op een gelukkig leven.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief