"Uit mijn burn-out"

May 5, 2018

Toen ik bij Anthentiek belande (via Mensura) verliep alles zeer professioneel en zeer gericht met een ongelooflijk respect voor men problemen en persoon. Ik kreeg vrijblijvende opdrachten opmaat, informatie filmpjes en adem-halings technieken.Ik ging er vanuit dat problemen moesten worden weggewerkt of opgelost. Maar ik leerde nu net met men problemen om te gaan en zelf te bepalen hoeveel ruimte en tijd ik daar aan gaf in mijn hoofd en welke stappen ik wou zetten om ze te leren kennen.bv door zelf het initiatief te nemen en terug kontakt (via mail) te krijgen met men broer die ik al 24 jaar niet heb gezien. Soms is de oplossing of boodschap zo eenvoudig en simpel dat het opeens geen gevecht met monsters is maar een leren er mee om te gaan. Anthentiek gaf me alle tools en opdrachten om uit men Burnout van 2 jaar te geraken. Dus niets dan lof en een life-changing experience.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief