"Een boeiende zoektocht naar mezelf met een goede gids aan mijn zijde"

December 3, 2017

De zoektocht naar mezelf was en is nog steeds boeiend, inspirerend, ontdekkend 

dankzij mijn goede gids Ann. Zij toonde mij niet de weg zelf, maar wel de manier waarop ikzelf mijn GPS kan instellen.Mezelf graag zien was voor mij iets dat 'niet mocht'. Eerst en alleen maar de andere, zo leefde dat bij mij. Ann heeft mij geleerd naar mezelf te kijken als naar iemand anders. Dat heeft mij enorm geholpen,

want die iemand anders: die kan ik wel graag zien, daar kan ik wel van houden, daar kan ik wel mild voor zijn.

In relatie met de mensen rondom mij weerspiegelt zich dat in: een mildere houding, meer begrip kunnen opbrengen voor een idee dat niet overeenkomt met dat van mezelf, voor mezelf durven en kunnen opkomen op een rustige manier zonder het gevoel te hebben mij te moeten verdedigen ...

Kortom, dank je wel Ann.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief