" Sterker ben ik geworden dankzij JOU "

August 23, 2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen. Door Ann ben ik altijd warm ontvangen, het voelde als een vriendschappelijk gesprek. Een zeer goede vriendin, een thuis waar je je hart kon luchten, en met een hoop tips en moed weer buiten ging om sterker er tegen aan te gaan.

Bedankt want het werkt, sterker ben ik geworden dankzij JOU!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief