"Ann stelde me op mijn gemak en gaf me het gevoel dat ik in goede handen was"

January 30, 2019

Ik kwam terecht bij Ann via Mensura. Ik voelde me al enige tijd verloren en verdrietig. Ik wist niet wat er mij overkwam omdat ik op automatische piloot leefde. Vanaf de eerste sessie was het duidelijk dat Ann kennis heeft van zaken en dat gaf me een gerust gevoel. Het gevoel dat ik in goede handen was. Ann stelde me op mijn gemak. Ze benaderde me steeds met het nodige begrip en ze heeft een groot inlevingsvermogen. De aanpak van Ann heeft mijn leven voor altijd veranderd. Ik sta nu heel anders in het leven omdat ik heb geleerd hoe ik met mijn grootste struikelblokken kan omgaan. Ann, een oprechte merci. Keep up the amazing work!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief