" Anthentiek was mijn perfecte buddy "

August 7, 2020

Mijn traject van zware burn-out tot het terug opstarten na een intense trauma verwerking had ik nooit alleen kunnen doorlopen. Anthentiek was mijn perfecte buddy. eeuwige dankbaarheid. Mijn succes is ook dat van Anthetiek.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief