" een hele aangename ervaring "

June 25, 2020

Ik heb een hele aangename ervaring gehad met Anthentiek. Ben veel over mezelf te weten gekomen, wat mijn kunnen zijn en wat mijn werkpuntjes zijn. Anthentiek heeft ook een hele huiselijke sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Ik zou Anthentiek zeker aanbevelen

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief