"Alles wordt duidelijk uitgelegd en je leert jezelf ook beter kennen!"

May 18, 2020

Het maken van een studiekeuze is niet altijd gemakkelijk. Daarom is de DIY online studiekeuzebegeleiding de ideale tool. Hierbij kun je thuis op je eigen tempo eraan werken. De combinatie van de presentatie met het werkboek is heel fijn om mee te werken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en bovendien leer je jezelf ook wat beter kennen! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief