" Ik heb een duidelijk beeld gekregen wat voor mij belangrijk is "

February 12, 2020

Ik heb mijn loopbaanbegeleiding bij Anthentiek als zeer aangenaam ervaren omdat zij heel mensgericht te werk gaan. Dankzij de loopbaanbegeleiding heb ik een duidelijk beeld gekregen welke waarden voor mij belangrijk zijn en welke sterktes kunnen ingezet worden bij het uitvoeren van een job. Dit zorgt ervoor dat ik heel gericht kan zoeken naar een job die zeer nauw aansluit bij mijn waarden en capaciteiten. Ik werd op een zeer respectvolle manier en in een ongedwongen sfeer begeleid. Hartelijk dank om mij terug op weg te helpen bij de zoektocht naar een job.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief