" Ik kan weer genieten van de kleine dingen in het leven "

February 6, 2020

Tijdens een Burn out ben ik bij anthentiek terecht gekomen. Er werd in eerste instantie geluisterd , er mocht ook gehuild worden. Elk inzicht dat nodig was om mezelf terug te vinden, de tools die nodig waren om te zoeken waar het probleem was, waar ik energie van kreeg en waar ik die kwijt geraakte, werden aangereikt en besproken. Ik ben blij dat ik er zo langzaam terug bovenop kwam. Ik heb er de handvaten gekregen om verder voor mezelf te zorgen en heb terug energie gekregen, het werk hervat en het valt mezelf op dat ik weer gelukkig kan zijn en kan genieten van kleine dingen in het leven.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief