"Intensief, afwisselend en to the point"

October 17, 2017

Ann is een zeer goede therapeute die altijd goed voorbereid aan het werk gaat. Haar sessies heb ik als intensief, afwisselend en to the point ervaren. Je gaat zelf ook aan de slag en komt op deze manier tot inzichten. Dank zij haar durf ik meer voor mezelf opkomen en vaker uit mijn comfortzone treden. Ik heb haar al aan verschillende mensen aangeraden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief