"Ze begeleidt je van heel dichtbij"

October 4, 2017

Bij het op zoek gaan naar een coach, was ik nogal kritisch. Je laat niet iedereen zomaar toe om in je diepste ik mee te kijken. Bij Ann is dit echter geen probleem. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij haar. Ann is geen afstandelijke psycholoog, maar begeleidt je net van heel dichtbij. Je merkt meteen dat ze oprecht geïnteresseerd en begaan met je is. Haar job is haar passie en dat voel je. Ann zorgde voor een paar echte eye-openers bij mij. Dankzij haar tips en methodes pak ik heel wat zaken nu anders aan dan voordien. Ik voel me beter in mijn vel, meer zelfzeker en heb heel wat handvaten gekregen om om te gaan met die momenten die niet zo vlot gaan. Dankjewel Ann!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief