"Niet enkel je verhaal doen"

September 17, 2017

"Ik heb Ann gecontacteerd om mezelf terug te vinden en leren reageren/omgaan met bepaalde situaties. Het eerste gesprek was al meteen zo een voldoening dat ik uitkeek naar de volgende sessies. Zijzelf is zo rustig en een zeer warme persoon.Je voelt je meteen op je gemak. Ze leert echt mensen kijken naar bepaalde gevoelens door daar oefeningen bij te doen en dat maakt het juist zo uniek. Hierdoor krijg/ervaar je zoveel meer en kun je er ook mee aan de slag in je dagelijks leven. Je komt hier niet terecht bij een psycholoog waar tegen je je verhaal "moet" doen en er enkel geluisterd word. Er wordt heel wat gedaan met je frustraties/verhaal. Het zit meestal  in de kleine dingen om terug te kunnen genieten en juist aan die kleine dingen weet zij weer heel veel waarde aan te hechten!! Super ervaring!!"

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief