"Goed evenwicht tussen theorie en praktijk"

July 18, 2017

De cursus sloot echt aan bij mijn verwachtingen. Er was een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Ik heb geleerd op gepaste manier om te gaan met verschillende situaties. Wat mij betreft is de training een dikke aanrader voor iedereen. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief