"Blij dat ik de stap gezet heb"

July 18, 2017

Ik vond de inhoud zeer leerrijk. De sessies hebben me inzicht gegeven in mijn doen en laten. Ik vond het een groot voordeel dat ik de theorie meteen kon oefenen. De lesgeefster ging zeer empatisch om met de cursisten en de acteurs waren eveneens een meerwaarde. Ik ben blij dat ik de training gevolgd heb en zou het aan iedereen aanraden.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief