"Geen droog traject, maar een topcoach"

August 9, 2016

Hallo,

 

Mijn naam is Jochen en heb Ann leren kennen via een goede vriendin. Ik was op zoek naar een job coach, daar ik niet meer tevreden was met mijn werk / werkomstandigheden. Voor Ann kiezen, is de beste beslissing geweest hiervoor. Ann gaat namelijk verder, dan alleen maar te kijken naar uw oorspronkelijk verhaal. Er wordt ook nagegaan, vanwaar de gevoelens en gedachten komen.

 

Op regelmatige basis kreeg ik ook opdrachten mee, die mij als mens regelmatig met de feiten op neus drukten. Dingen waardoor ik mezelf ook beter heb leren kennen, en zaken anders heb leren bekijken.

Dit is een benadering die veel dichter bij mijn persoonlijkheid past, dan iemand die je gewoon naar de mond praat. Uiteindelijk heeft Ann mij dan ook doen inzien, dat ik niet de baan beu was, maar dat het vooral om mijn werkomgeving ging.

 

Ik ben nog steeds in traject, en ben nog steeds benieuwd welke richtingen mij liggen. En ik ben er meer dan zeker van, dat Ann mij hierin nog de best mogelijke raad gaat geven. Dus ik kan als klant van Ann zeker meegeven, dat je hier niet enkel een droog traject gaat volgen, maar dat je buiten een job coach, ook een top coach gaat ontdekken.

 

Jochen

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief