"Ik sta er niet meer alleen voor"

January 25, 2017

|

Wat voor mij de grote pluspunten zijn aan mijn coaching bij Anthentiek zijn onder meer de persoonlijke en professionele aanpak, de oprechtheid om mij op mijn juiste plek te krijgen, het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. An heeft niet enkel aandacht voor je carrière maar ook voor jou als persoon. Dit geeft voor mij een grote meerwaarde aan de begeleiding want het is belangrijk dat het geheel goed zit. Ik ben zeer tevreden, Anthentiek is een aanrader!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief