"De aanpak van Ann is heel persoonlijk..."

March 20, 2015

Loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is wat mij betreft een echte aanrader. Niet alleen als je op zoek bent naar andere jobmogelijkheden maar ook voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. De aanpak van Anthentiek is heel persoonlijk, zo krijg je kleine taakjes mee die afgestemd zijn op jou als persoon. Ikzelf heb erg veel geleerd over mijn sterke punten en de dingen waar ik energie van krijg, en het belang hiervan in het dagelijkse leven. Daarnaast heeft Ann me niet alleen op persoonlijk gebied veel geleerd, mijn CV heeft ook een geweldige boost gekregen en ook met de voorbereiding van mijn sollicitatiegesprek heb ik veel hulp gehad. Dankzij Ann sta ik nu veel steviger in mijn schoenen en durf ik al best wat stappen in de richting van mijn droomjob te zetten...

 

Helena

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief