"'k Zou haar echt aan iedereen willen aanraden, zowel job als life coach"

November 25, 2014

Een opgelucht gevoel na elk gesprek, beetje bij beetje jezelf terugvinden, je oorsprong…

Ann haar sterkste punt is haar persoonlijke aanpak. Ze leeft voor haar job, leest veel en heeft een enorme interesse in de mens, zijn basis en zijn diversiteit. Ze past verschillende technieken toe, afhankelijk van de persoon die voor haar zit. Een geweldige persoon die je nieuwe inzichten geeft.  Samen gaan jullie op zoek naar je drijfveren, je passie, je energiegevers alsook je belemmeringen. Ze bouwt samen met jou een heel traject uit en beetje bij beetje kom je te weten wat écht belangrijk voor je is.

De gesprekken met An zijn verhelderend, voor mij speelt ze een heel belangrijke rol, ze begeleidt me door de struggles van het leven. Ik voel me 100% op mijn gemak bij haar.

Ik zou haar begeleiding bij Anthentiek echt aan iedereen willen aanraden, zowel job als life coach, omdat ik ervan overtuigd ben dat ze, met de ruime kennis die ze heeft, je op het juiste pad kan brengen.

 

Cynthia

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief