"Een fijne, plezante en aangename ervaring."

September 13, 2016

Op een punt gekomen in mijn leven waar ik in mijn job situatie enkele vraagtekens had. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Ann, na een verkenningsmakingsgesprek heb ik beslist om samen met haar de trajectbegeleiding te starten.
 Dit was voor mij persoonlijk een fijne, plezante en aangename ervaring. Door middel van een persoonlijke begeleiding van verschillende sessies en opdrachten zijn we, voornamelijk mezelf, toch op enkele verrassende uitkomsten gekomen die mij in de toekomst alleen maar ten goede komen en waar ik job gewijs mee verder kan. Ik kan het iedereen aanbevelen die even niet weet waar naar toe in zijn profesionele omgeving. 

 

Sanne

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief