"Haar positieve ingesteldheid is besmettelijk"

January 21, 2015

Na mijn studies geraakte mijn carrière niet echt van de grond, ik wist niet goed wat ik wou, laat staan hoe ik er kon geraken. Via via kwam ik bij Ann terecht. 

 

Ik ben zelf niet de makkelijkste prater, maar Ann creëert een veilige omgeving, straalt vertrouwen uit en nodigt uit om te babbelen. Ze heeft een groot empathisch vermogen en een geweldige liefde voor haar job.

Haar positieve ingesteldheid is besmettelijk en gaf me de energie om samen voorbij mijn negatieve kanten te kijken en mijn potentieel te zien. Een jaar na onze laatste "sessie" neem ik nog regelmatig haar verslag erbij, ideaal om het grote doel voor ogen te houden en niet te hervallen in mijn valkuilen.

 

Rob

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Psycholoog en loopbaancoach Anthentiek helpt op authentieke wijze al haar cliënten uit Hasselt en omstreken met therapie en loopbaanbegeleiding. De psychologen groepspraktijk is gevestigd in Hasselt (Limburg).

Uitgelichte berichten

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar i...

"Jij bent een puzzelstuk in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief."

November 1, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

July 14, 2020

Please reload

Archief