Karin Korpershoek

Psychotherapeut en loopbaancoach

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

“Vanuit mijn systeem therapeutische opleiding bekijk ik menselijk gedrag binnen de sociale context en ga ik graag samen met jou op zoek naar welke betekenis dit gedrag heeft in de omgeving waarin het zich voordoet. Ik geloof in de kracht van empowerment waarbij de focus er vooral op ligt om zo dicht mogelijk bij je eigen potentieel (kracht) te komen en dit te activeren.

Gedurende de begeleiding ga ik graag samen met jou op zoek naar waarden die voor jou belangrijk zijn, die je terug richting geven en helpen je eigen leven terug in handen te nemen. In jezelf geloven, hoop hebben op een andere toekomst en de moed hebben om zelf beslissingen te nemen om zo je talenten meer tot zijn recht te laten komen, zijn belangrijke uitgangspunten binnen de begeleiding. Stap voor stap zal dit leiden tot een leven waarin je keuzes maakt die echt bij je passen, die kloppen bij wie je bent en die jij belangrijk vindt. ”

 Specialisaties 

ACT, faalangst, zelfbeeld/ zelfvertrouwen, angsten, piekeren, inter-relationele problemen, jongvolwassenen, & loopbaanbegeleiding

 Opleidingen 

Karin behaalde een Master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (NL), ervoor haalde zij haar Bachelor Social Work te Maastricht (NL). Na haar Master opleiding heeft zij nog een vierjarige Psychotherapie (relatie- en gezinstherapie) opleiding afgerond in 2016 bij opleidingsinstituut Rapunzel te Diest.

 

​Karin volgde ook talrijke bijkomende opleidingen. Zo volgde ze een ACT opleiding bij Allegre en specialiseerde ze zich in leidinggeven dankzij diverse workshops. Ook schoolde ze zich bij op het gebied van suïcidepreventie en hechtingskwetsuren. Ze volgde eveneens de opleiding tot loopbaancoach bij Anthentiek.

 Praktijkervaring 

Karin heeft verschillende jaren werkervaring binnen de jeugdzorg in zowel Nederland als Belgie. Daarrnaast heeft zij jarenlang als therapeut gewerkt binnen de privé sector. De laatste jaren was zij werkzaam binnen een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg als teamcoördinator/ therapeut. 

Jobcoach Katrien is expert in leren welk beroep bij je past, stress op het werk en work-life balance en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek bij Genk (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om contact op te nemen met jullie. Ik heb een duidelijke visie wat ik in de toekomst wil doen als job. Bedankt voor de grote hulp!

Please reload

Cliënten over trajecten bij Karin

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg