Veerle Feytongs

Klinisch Psycholoog

Uit crisis komt groei, daar ben ik van overtuigd!

Psycholoog Veerle Hasselt Anthentiek Limburg profielfoto

Ik ben nieuwsgierig naar wie je echt bent als persoon. Samen gaan we dan ook op zoek naar jouw verhaal: wat is belangrijk en wat niet? Wat is waardevol en wat drijft jou? Vaak flitsen nét die zaken in ons dagelijks leven aan ons voorbij. Hoe vaak leven we op automatische piloot, op wat moet. Daarom wil ik in de therapie de ruimte en tijd nemen om ‘anders’ stil te staan: met volle aandacht. Zo krijgt je verhaal meer nuances en schakeringen. Je perspectief verbreedt en verdiept. Én daar kan je iets mee. 

 

Je leven, keuzes en acties meer afstemmen op je waarden is de volgende stap. Dat gaat allicht niet zonder slag of stoot. Maar uit crisis komt groei, daar ben ik rotsvast van overtuigd. Tijdens de moeilijke momenten help ik je zoeken naar manieren om de ‘lastigheid’ te dragen. Ik creëer rust en vertrouwen en bewaak de rode draad (gaan we nog naar waar je wil?) 

 

Mijn eigen rode draad doorheen mijn werk is ‘connecteren’. Verbinding zoeken én vinden met jou in de therapie: daar doe ik het voor. Daarnaast wil ik jou (opnieuw) connecteren met je omgeving: je dichter brengen bij de mensen die er toe doen. Als systeemtherapeut geloof ik immers dat persoonlijke groei en groei in onze relaties hand in hand gaan.  

 Specialisaties 

Mindfulness, relaties, systemen, conflict, communicatie, aandachts- en ademhalingstraining, groepssessies, psychodiagnostiek, multidisciplinair samenwerken. 

 Opleidingen 

Veerle behaalde haar licentiaat in de psychologie aan de KU Leuven. Aan het communicatiecentrum van de KU Leuven studeerde ze af als relatie-, familie- en systeemtherapeut. Veerle schoolt zich regelmatig bij en volgde onder andere opleidingen rond psychose, drughulp, autisme, ACT … 

 Praktijkervaring 

Veerle heeft 18 jaar ervaring als psycholoog en therapeut op de afdeling psychosezorg van het Openbaar Psychiatrisch Ziekenhuis te Geel. Zij staat daar in voor de begeleiding en therapeutische ondersteuning van cliënten (en hun families) met een psychosegevoeligheid.

Psycholoog en Loopbaancoach voor therapi

Klik hier en leer het volledige team kennen