Sarah Brepoels

Psycholoog en loopbaanbegeleider

Verandering vanuit vertrouwen, verbinding en veiligheid

“Het vergt vaak heel wat moed om  een eerste stap te zetten richting verandering en daarbij beroep te doen op een loopbaancoach of psycholoog. Ik vind het daarom erg belangrijk om vanaf het eerste gesprek een omgeving te creëren die veilig aanvoelt en waarin je het gevoel hebt openlijk te kunnen spreken, een omgeving waarin er oprecht en met aandacht naar jou geluisterd wordt en jij je erkend en gerespecteerd voelt. Het is mijn doelstelling om samen met jou op weg te gaan en een proces door te maken, waarbij je gaandeweg tot bepaalde inzichten komt en uitgedaagd wordt om op een andere manier met belemmerende gevoelens en gedachten om te gaan. Daarnaast wil ik samen met jou uitzoeken wat er in jouw leven écht toe doet, zodat jij je bewust kan worden van jouw persoonlijke waarden en deze als een ‘kompas’ kan gebruiken in jouw dagdagelijks leven.”

 Specialisaties 

Stress, burn-out, faalangst, piekeren, zelfvertrouwen, assertiviteit en grenzen aangeven, communicatie, loopbaanbegeleiding, gedragstherapeutische benadering met focus op ACT.

 Opleidingen 

Sarah voltooide haar masteropleiding ‘klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen’ aan de KU Leuven. Zij vulde deze opleiding aan met een postgraduaat ‘Human Rescources Management’ aan de EHSAL Management School te Brussel. Ook na haar studies bleef Sarah het belangrijk vinden om zichzelf bij te scholen via deelname aan studie- en opleidingsdagen. Momenteel volgt Sarah de vierjarige Psychotherapie (gedragstherapie) opleiding aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Daarnaast volgde zij een opleiding tot loopbaancoach en voltooide zij de basisopleiding ACT (‘Acceptance and Commitment Therapy’).

 Praktijkervaring 

Sarah starte haar carrière als arbeidspsycholoog in een psychiatrisch ziekenhuis. Verder bouwde zij ervaring op als klinisch psycholoog in een ambulante groepspraktijk, waarbij zij reeds in aanraking kwam met uiteenlopende hulpvragen.

Erkend psycholoog Sarah is expert in zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en therapie via Gedragstherapie en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek bij Sint-Truiden

Klik hier en leer het volledige team kennen

Goede begeleiding en inzichten in een job. Ik weet nu wat ik zoek in een job.

Please reload

Cliënten over trajecten bij Sarah

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload