Erica Mechelmans

Klinisch Psycholoog en loopbaancoach

Samen ontdekken wat je nodig hebt en wat er echt toe doet

Een warm en authentiek contact, daar begint alles mee. Echt luisteren, vanuit een oprechte betrokkenheid, daar neem ik graag de tijd voor. Ik wil niet enkel het probleem leren kennen maar vooral ook de persoon erachter. Ik ontdek graag wat jij belangrijk vindt en waar je naar toe wil in het leven. 

Niets zo frustrerend dan gestrand te zijn in vastgeroeste patronen, gewoontes en gedachten. Deze onderzoeken maar ook ‘openbreken’ en alternatieven proberen, geeft meer ruimte en vrijheid in je leven. Ik zoek graag samen met jou naar meerdere wegen tot verandering via een plan van aanpak op maat. Experimenteren met andere perspectieven, werken via inzicht én ervaringen, oefenen om iets anders te (durven) doen, we zoeken uit wat jou helpt. 

Ik kan er zo blij van worden mensen zichzelf te zien herontdekken of zelfs heruitvinden, dichter bij hun waarden en met meer energie. 

 Specialisaties 

Angst en faalangst, perfectionisme, laag zelfbeeld, stress en burn-out, zingeving en keuzes maken, time-management en uitstelgedrag, studiekeuzevragen 

 Opleidingen 

Licentiaat in de klinische psychologie

Vervolmaking in de schoolpsychologie 

Postgraduaat Gedragscounselor 

Kerntalentenanalist in opleiding 

Postgraduaat psychodiagnostiek in opleiding 

 Praktijkervaring 

Ik werk reeds 12 jaar als studentenpsycholoog op een hogeschool en universiteit. Ik sta daar in voor de eerstelijns psychologische ondersteuning van studenten, bemiddeling bij klachten, zorgcoördinatie en studiebegeleiding (studiemethode en planning, studiekeuze). 

Therapeut Inge is expert in faalangst, vermijding en therapie via Gestalt en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek bij Zonhoven

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2021 Anthentiek

0032 467 031 592  |  info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg