Liene Ketelslegers

Psycholoog en loopbaancoach

Op een zachte manier naar binnen kijken

“Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en gewaardeerd voelt tijdens onze gesprekken. Met een open, empathische en spontane houding help ik je om op een zachte manier naar binnen te kijken. Ik geef je een duwtje in de rug om actief richting te zoeken in je leven. Samen ontdekken we hoe groot het verschil is dat kleine stapjes kunnen maken.

 

Doorheen de sessies zie je de focus verschuiven. In plaats van ‘wat er anders moet’ gaan cliënten onbewust steeds meer kijken naar wat er reeds is bereikt en hoe dat is gelukt. Men gaat zich steeds enthousiaster richten op het zetten van de volgende concrete stappen. Die ontwikkeling geeft me veel voldoening.

 

Ik breng mijn cliënten op een ongedwongen manier terug in contact met wie ze zijn en wat ze graag doen. Zo was er een jongedame, die na een sluipende depressie haar studie niet kon afmaken. Doorheen de gesprekken lukte het haar steeds beter om haar leven opnieuw richting te geven en kwam zij terug in contact met haar creatieve zelf. Tijdens een van onze laatste sessies liet ze me haar prachtige tekeningen zien en las ze zelfgeschreven gedichten voor. Met haar herwonnen energie dacht ze aan het opvatten van een opleiding beeldende kunst. Dan maakt mijn hart een sprongetje!”

 Specialisaties 

Opnieuw richting bieden bij onzekerheid en neerslachtigheid met oplossingsgerichte therapie, ACT en Mindfulness. Bieden van perspectief, verbreden van je visie en herwinnen van vertrouwen.

 Opleidingen 

Liene behaalde een Master in Neuropsychologie aan de Universiteit Maastricht en een master Gedragstherapie aan de Universiteit Gent. Aan het Korzybski Instituut in Brugge volgde ze een Postgraduaat-opleiding in Oplossingsgerichte Cognitieve Systeem Psychotherapie. Ze volgde daarnaast een zesdaagse opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) aan de ACT-academie en een tweedaagse training suïcidepreventie.

 Praktijkervaring 

Liene heeft gewerkt als psychologe en psychologisch begeleidster bij verschillende (psychiatrische) ziekenhuizen. Daar maakte zij deel uit van het Multidisciplinaire Team, waar zij een adviserende rol opnam rond de visie en behandeling van patiënten met psychische/psychiatrische klachten. Verder was zij verantwoordelijk voor het therapeutische luik op de afdeling en begeleidde zij patiënten en diens omgeving in hun herstelproces.

Klinisch psycholoog Liene is expert in work-life balance, burn-out en therapie via Oplossingsgerichte benadering en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek te Hasselt

Klik hier en leer het volledige team kennen

Cliënten over trajecten bij Liene

Een jaar geleden meldde ik me ‘in zak en as’ aan bij Anthentiek. Vanuit een warme, persoonlijke en professionele aanpak heb ik mezelf terug gevonden. Zelfvertrouwen, opnieuw zicht op mijn krachten maar ook op mijn werkpunten. Dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit de therapie als de loopbaanbegeleidin...

k keek uit naar mijn sessies bij Anthentiek. Ik kwam steeds met opgeladen batterijen buiten. Dat er gewoon al geluisterd werd, was voor mij al een grote meerwaarde!

Een jaar geleden meldde ik me ‘in zak en as’ aan bij Anthentiek. Vanuit een warme, persoonlijke en professionele aanpak heb ik mezelf terug gevonden. Zelfvertrouwen, opnieuw zicht op mijn krachten maar ook op mijn werkpunten. Dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit de therapie als de loopbaanbegeleidin...

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload