Katrien Brebels 

Algemene ondersteuning, project manager & psycholoog i.o.

Jobcoach Katrien helpt je graag verder met loopbaanbegeleiding bij onderwerpen zoals leren welk beroep bij je past, stress op het werk en work-life balance in de psychologen groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)

It always seems impossible, until it's done

"Ik vind het belangrijk om door te zetten, 100 % voor mijn doel te gaan. Mijn motto is “it always seems impossible until it’s done". Collega’s en klanten kunnen me alles vragen.

Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren en hoop dat anderen positieve energie van me krijgen. De uitdaging zit erin om je klanten net dat beetje extra te bieden. Dat is volgens mij het recept van lange termijn klantenrelaties.

 

Ik verdiep me graag in onderwerpen; als (project)management en leider – en ondernemerschap. Net zoals Anthentiek, draag ik de waarde deskundigheid hoog in het vaandel. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is hier een onmisbaar deel van. 

 

Collega’s beschrijven me als iemand met een can-do mentaliteit, als een creatieve ziel en een behulpzame collega. Ik zet mijn schouders graag onder verschillende initiatieven, volg projecten op binnen Anthentiek en help bij het ontwerpen van onze materials. Flexibiliteit is my middle name. 

 

Ik krijg energie van het afvinken van to do’s op mijn lijstje en hou best van wat gezonde werkdruk. Als ik zie dat ik het verschil heb kunnen maken, resultaat zie van mijn werk of mag werken aan schijnbaar onoplosbare problemen, word ik warm vanbinnen."

 Specialisaties 

Ontwerpen (van materials en website), administratieve ondersteuning, projectopvolging, loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding, ondersteuning bij consultingprojecten en bedrijfscoaching. 

 Opleidingen 

Katrien studeerde toegepaste psychologie aan Thomas More te Antwerpen. Vervolgens maakte ze de overstap naar de KUL om daar verder te gaan met de Master psychologie. In 2021 plant ze te starten met de opleiding bedrijfskunde aan de Uhasselt omdat ze in alles voelt dat haar hart vooral bij bedrijfsondersteuning ligt. Ze volgde reeds de cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek , diverse UNIZO workshops rond marketing en de cursus interculturele communicatie aan Thomas More hogeschool.

 Praktijkervaring 

Katrien deed stage bij het CLB (Centra voor Leerlingenbegeleiding) waar ze jongeren ondersteunde bij studiekeuzebegeleiding. Ze deed hier eveneens oudergesprekken en kortdurende begeleidingen. Naast het CLB, deed Katrien stage als interne leerlingenbegeleiding op een middenschool. Hier deed ze klasondersteuning voor leerkrachten en ondersteunde ze kinderen met faalangst, pestproblematieken of huiswerkbegeleiding. In juli 2017 maakte ze de overstap naar Anthentiek waar ze een vaste waarde werd binnen het team en het team ondersteunt in werkelijk alles.

Jobcoach Katrien is expert in leren welk beroep bij je past, stress op het werk en work-life balance en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek bij Genk (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen