Katrien Brebels 

Algemene ondersteuning & psycholoog i.o.

It always seems impossible, until it's done

"Ik vind het belangrijk om door te zetten, 100 % voor mijn doel te gaan. Mijn motto is “it always seems impossible until it’s done". Collega’s en klanten kunnen me alles vragen.

Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren en hoop dat anderen positieve energie van me krijgen. De uitdaging zit erin om je klanten net dat beetje extra te bieden. Dat is volgens mij het recept van lange termijn klantenrelaties.

 

Ik verdiep me graag in onderwerpen; als (project)management en leider – en ondernemerschap. Net zoals Anthentiek, draag ik de waarde deskundigheid hoog in het vaandel. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is hier een onmisbaar deel van. 

 

Collega’s beschrijven me als iemand met een can-do mentaliteit, als een creatieve ziel en een behulpzame collega. Ik zet mijn schouders graag onder verschillende initiatieven, volg projecten op binnen Anthentiek en help bij het ontwerpen van onze materials. Flexibiliteit is my middle name. 

 

Ik krijg energie van het afvinken van to do’s op mijn lijstje en hou best van wat gezonde werkdruk. Als ik zie dat ik het verschil heb kunnen maken, resultaat zie van mijn werk of mag werken aan schijnbaar onoplosbare problemen, word ik warm vanbinnen."

 Specialisaties 

Ontwerpen (van materials en website), administratieve ondersteuning, projectopvolging, loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding, ondersteuning bij consultingprojecten en bedrijfscoaching. 

 Opleidingen 

Katrien studeerde toegepaste psychologie aan Thomas More te Antwerpen. Vervolgens maakte ze de overstap naar de KUL om daar verder te gaan met de Master Klinische psychologie. In 2021 plant ze te starten met de opleiding bedrijfskunde aan de Uhasselt omdat ze in alles voelt dat haar hart vooral bij bedrijfsondersteuning ligt. Ze volgde reeds de cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek , diverse UNIZO workshops rond marketing en de cursus interculturele communicatie aan Thomas More hogeschool.

 Praktijkervaring 

Katrien deed stage bij het CLB (Centra voor Leerlingenbegeleiding) waar ze jongeren ondersteunde bij studiekeuzebegeleiding. Ze deed hier eveneens oudergesprekken en kortdurende begeleidingen. Naast het CLB, deed Katrien stage als interne leerlingenbegeleiding op een middenschool. Hier deed ze klasondersteuning voor leerkrachten en ondersteunde ze kinderen met faalangst, pestproblematieken of huiswerkbegeleiding. In juli 2017 maakte ze de overstap naar Anthentiek waar ze een vaste waarde werd binnen het team en het team ondersteunt in werkelijk alles.

Jobcoach Katrien is expert in leren welk beroep bij je past, stress op het werk en work-life balance en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek bij Genk (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg