Anne-Lien Verboven

Administratieve ondersteuning & psycholoog i.o.

Als loyale & attente doorzetter wil ik er zijn voor collega’s en cliënten

"Mijn vrienden en familie zien me als een loyale en attente doorzetter. Loyaal omdat ik er ben telkens ze me nodig

hebben en attent omdat ik er steeds ben met volledige aandacht. Ik hoop deze lijn door te kunnen trekken in mijn professionele leven en ook hier een betrouwbare partner te kunnen zijn voor cliënten en collega’s.

 

Ik krijg energie van het luisteren naar en er zijn voor mensen, hen helpen ontdekken welke richting ze uit willen door de juiste vragen te stellen. Het geeft voldoening om mensen te empoweren, hen te laten zien dat ze zelf de antwoorden bezitten.  

 

Maar ik krijg net zozeer energie van mijn schouders onder een project te zetten. En bij alles wat ik doe vertrek ik telkens weer vanuit diezelfde aandachtige, nieuwsgierige & respectvolle basishouding."

 Specialisaties 

Doordat ik momenteel studeer ondersteun ik het team vooral bij administratieve taken en organisatie-projecten. Thema’s die me op organisatieniveau sterk interesseren zijn groepsdynamieken; preventie op het werk & work-life balance. 

 Opleidingen 

Anne-Lien is in 2016 gestart aan haar bachelor opleiding psychologie aan de KU Leuven, en ronde deze succesvol af in 2019. Momenteel is ze bezig aan haar master in de Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie. Ze hoopt haar master afgerond te hebben in 2021 en dan is de kans groot dat ze halftijds gaat werken en halftijds verder studeert. "Zolang het kriebelt, doe ik door! Ik vind dat je nooit genoeg theoretische bagage kan hebben om in de praktijk toe te passen en hoop in de toekomst mijn kennis in de arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie over te kunnen brengen aan studenten die dezelfde passie voor het vak hebben als ik nu."

 Praktijkervaring 

Haar werkervaring is momenteel nog beperkt, ze heeft enkel relevante ervaring als jobstudent in een interim-bureau. Hierbij kon ze na een dag tevreden naar huis gaan, indien ze voor een sollicitant de juiste job had gevonden.

Op school werkt ze momenteel aan een project rond communicatie binnen een organisatie. Samen zitten met de verschillende partijen en input genereren en integreren vindt ze daarbij heel belangrijk. "Iedere persoon binnen een organisatie is immers van tel, ook al denken ze er zelf soms anders over."

Loopbaanbegeleidster Anne-Lien is expert in communicatie, werk-prive balans en helpt je hiermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek bij Sint-Truiden (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg