Ann Van Cauwelaert

Oprichter Anthentiek, psycholoog & loopbaancoach

Jezelf ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn

“Ik zie het als een voorrecht om met jou mee te mogen kijken naar wat je drijft en belemmert. Om naast je te mogen staan en met je op pad te gaan naar een leven dat aansluit bij wat jij belangrijk vindt.

 

Mijn aanpak is warm en oprecht. Altijd vanuit een stevige wetenschappelijke basis, gebruik makend van technieken uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT), self-compassion, positieve psychologie en mindfulness.

 

Een traject is voor mij geslaagd als je niet alleen inzicht hebt kunnen verwerven in jezelf, maar dit inzicht ook kan gebruiken om concrete stappen te zetten. Opdat je steeds dichter kan komen bij de persoon die je wil zijn.”

 Specialisaties 

Loopbaancoaching, stress- en burnout, zelfvertrouwen, faalangst, perfectionisme, assertiviteit.

 Opleidingen 

Ann is afgestudeerd als master in de psychologie en volgde vervolgens de master Human Resource Management aan de Antwerp Management School. Sindsdien blijft ze de ontwikkelingen in haar vakgebied intensief volgen, zowel door voortdurende zelfstudie als door het volgen van opleidingen voor professionals.

 

Ze volgde onder meer de opleidingen Positieve Psychologie (Allegre), ACT (Allegre) en Burn-out- en stresscoach (HRD). Momenteel volgt ze de vierjarige opleiding tot contextueel gedragstherapeut (ACT-therapeut) bij Allegre.

 Praktijkervaring 

Ann begon haar loopbaan als career counsellor waar ze jongvolwassenen hielp om richting te geven aan hun leven. Ze werkte ondermeer als zelfstandig psycholoog bij Euregio Psycholoog en Allegre. Hier behandelde ze cliënten met diverse hulpvragen en klachten zoals depressie, post-traumatische stress, faalangst, burn-out en rouwverwerking. 

 

In 2018 begon ze een praktijk aan huis, die intussen is uitgegroeid tot een groepspraktijk met een team van gedreven psychologen. Ann richt zich momenteel vooral op het zaakvoerderschap binnen Anthentiek en werkt daarnaast als loopbaancoach, therapeut en trainster binnen de praktijk.

Psycholoog Ann is expert in burn-out, work-life balance en therapie via ACT en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek te Hasselt (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

Cliënten over trajecten bij Ann

De begeleiding bij Anthentiek heeft me veel inzichten gegeven en er voor gezorgd dat ik veel bewuster in mijn leven sta. | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

Mijn traject van zware burn-out tot het terug opstarten na een intense trauma verwerking had ik nooit alleen gekund. Anthentiek was mijn perfecte buddy. Mijn succes is dat van Anthentiek.

Ik mijn loopbaanbegeleiding bij Anthentiek als zeer aangenaam ervaren omdat zij heel mensgericht te werk gaan. Dankzij de loopbaanbegeleiding heb ik een duidelijk beeld gekregen welke waarden voor mij belangrijk zijn en welke sterktes kunnen ingezet worden bij het uitvoeren van een job. Dit zorgt er...

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg