Anthentiek voor Bedrijven

Bij Anthentiek geloven we dat investeren in jezelf en je medewerkers loont. Jijzelf en je medewerkers zijn immers je kostbaarste goed. Bevlogen medewerkers helpen je vooruit te komen met je organisatie en bieden je klanten net dat tikkeltje meer. 

 

Wij bij Anthentiek willen een betrouwbare partner zijn voor jou en je organisatie op het gebied van stress en communicatie. Betrouwbaar in die zin dat je ons steeds mag contacteren als het moeilijk loopt en jij of je medewerkers vast lopen. Of het nu gaat om een overload aan stress of ontwikkelingsnoden in de communicatie.

 

We willen jou en je medewerkers ondersteunen daar waar jullie het het meest nodig hebben. We gunnen jullie immers dat jullie elke dag opnieuw met goesting en energie aan de dag kunnen beginnen. Omdat we begrijpen dat dat nodig is om in de wereld van vandaag het verschil te kunnen maken.

 We willen een betrouwbare & deskundige partner  zijn voor jou & jouw organisatie 

Dat hangt in de eerste plaats af van jouw organisatie en jullie unieke noden. Onze waarden lopen als een rode draad door ons werk. We hechten belang aan deskundigheid, in die zin dat we kiezen voor psychologisch en therapeutisch geschoolde medewerkers die we zelf opleiden in loopbaancoaching. We streven naar warmte in onze dienstverlening. Dit opdat je voelt dat je er toe doet en dat we écht naast je willen staan. Tot slot hopen we dat iedereen die met onze diensten in aanraking komt, voelt dat we dit alles met bakken passie doen. Passie voor jou en je medewerkers, passie voor ons vakgebied en passie voor resultaat.

IF YOU TAKE CARE OF YOUR EMPLOYEES, THEY WILL TAKE CARE OF THE CLIENTS

Ons aanbod voor zelfstandigen en bedrijven

INDIVIDUELE TRAINING

Onze individuele training “Maak Werk van Stress” of “Verbindend Communiceren” sterkt jou en je medewerkers in 9 sessies in stress-management of verbindende communicatie. Voor een individuele training betaal je 764 euro (excl. BTW) voor een traject van 9 sessies van telkens 1 uur.

Voor onze individuele training Verbindend Communiceren is het mogelijk om gebruik te maken van de KMO-portefeuille.

GROEPSTRAINING

Groepstraining rond diverse thema’s zoals stresspreventie,  stressmanagement en communicatievaardigheden. De prijs van onze training verschilt naargelang de duur, het aantal trainers en de te behandelen onderwerpen. Voor onze communicatietrainingen kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Groepstraining bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Individuele training 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg