Anthentiek voor Bedrijven

Bij Anthentiek geloven we dat investeren in jezelf en je medewerkers loont. Jijzelf en je medewerkers zijn immers je kostbaarste goed. Bevlogen medewerkers helpen je vooruit te komen met je organisatie en bieden je klanten net dat tikkeltje meer. 

 

Wij bij Anthentiek willen een betrouwbare partner zijn voor jou en je organisatie op het gebied van stress en communicatie. Betrouwbaar in die zin dat je ons steeds mag contacteren als het moeilijk loopt en jij of je medewerkers vast lopen. Of het nu gaat om een overload aan stress of ontwikkelingsnoden in de communicatie.

 

We willen jou en je medewerkers ondersteunen daar waar jullie het het meest nodig hebben. We gunnen jullie immers dat jullie elke dag opnieuw met goesting en energie aan de dag kunnen beginnen. Omdat we begrijpen dat dat nodig is om in de wereld van vandaag het verschil te kunnen maken.

 We willen een betrouwbare & deskundige partner  zijn voor jou & jouw organisatie 

Dat hangt in de eerste plaats af van jouw organisatie en jullie unieke noden. Onze waarden lopen als een rode draad door ons werk. We hechten belang aan deskundigheid, in die zin dat we kiezen voor psychologisch en therapeutisch geschoolde medewerkers die we zelf opleiden in loopbaancoaching. We streven naar warmte in onze dienstverlening. Dit opdat je voelt dat je er toe doet en dat we écht naast je willen staan. Tot slot hopen we dat iedereen die met onze diensten in aanraking komt, voelt dat we dit alles met bakken passie doen. Passie voor jou en je medewerkers, passie voor ons vakgebied en passie voor resultaat.

IF YOU TAKE CARE OF YOUR EMPLOYEES, THEY WILL TAKE CARE OF THE CLIENTS

Ons aanbod voor zelfstandigen en bedrijven

INDIVIDUELE TRAINING

Onze individuele training “Maak Werk van Stress” of “Verbindend Communiceren” sterkt jou en je medewerkers in 9 sessies in stress-management of verbindende communicatie. Voor een individuele training betaal je 764 euro (excl. BTW) voor een traject van 9 sessies van telkens 1 uur.

Voor onze individuele training Verbindend Communiceren is het mogelijk om gebruik te maken van de KMO-portefeuille.

GROEPSTRAINING

Groepstraining rond diverse thema’s zoals stresspreventie,  stressmanagement en communicatievaardigheden. De prijs van onze training verschilt naargelang de duur, het aantal trainers en de te behandelen onderwerpen. Voor onze communicatietrainingen kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Groepstraining bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Individuele training 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)