Anthentiek -  Loopbaancoach Hasselt

Waar staat Anthentiek voor?

 

Met Anthentiek wil ik mensen aanzetten tot authentiek zijn. Authentiek zijn betekent jezelf durven zijn, je sterktes durven tonen en je mindere kantjes omarmen en indien ze je hinderen: ontwikkelen. Mijn doel is om jou tot je authentieke zelf te brengen en samen met jou de negatieve patronen die je belemmeren, te doorbreken.

 

Mijn begeleiding wordt gekenmerkt door authenticiteit, een zachtaardige no-nonsense aanpak en een wetenschappelijke basis. Ik durf mijn cliënten een spiegel voor te houden maar altijd met ontzettend veel respect voor de persoon die voor me zit. Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen bij me en voelen dat ze er toe doen.  

 

Tijdens het gehele begeleidingsproces wil ik toegankelijk zijn. Ook buiten de sessies ben ik bereikbaar voor vragen en kan men mij telefonisch bereiken. Ik wil bij mijn cliënten bekend staan als Ann en niet als coach, jobcoach of therapeut.  

 

Anthentiek in 3 woorden:  empatisch, persoonlijk en gepassioneerd.  Gepassioneerd door jobcoaching, psychologie en mensen die vastlopen in het leven en een duwtje in de rug nodig hebben.

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Ann Van Cauwelaert.  Ik ben afgestudeerd als master in de psychologie en heb vervolgens nog een master Human Resource Management gevolgd aan de Antwerp Management School.

 

Meteen na mijn studies ben ik begonnen als career counsellor waar ik jongvolwassenen hielp uit te zoeken welke kant ze in het leven zouden kiezen. Hierbij lag de focus op jobcoaching, oriëntatie, motivatie, wegwerken van belemmeringen en trainen van sollicitatievaardigheden.

 

Deze job combineerde ik na enige tijd met een job als zelfstandig psycholoog bij Euregio Psycholoog in Nederland. Hier behandel ik cliënten met diverse hulpvragen en klachten (gaande van depressie, post traumatische stress, faalangst, burn-out, rouwverwerking,...)

 

Na een periode waar ik deze twee jobs met volle overgave combineerde werd het tijd om me volledig voltijds op mijn job als psycholoog en mijn droom “Anthentiek” te gaan toeleggen. Overtuigd van de meerwaarde die ik kan bieden door mijn persoonlijke, enthousiaste en authentieke aanpak.

Focus op voortdurende ontwikkeling

De kennis rond coaching en psychologie blijft voortdurend in ontwikkeling. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om me continu bij te scholen zodat ik mijn klanten steeds de best mogelijke zorg kan bieden. Enerzijds blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen door zelfstudie. In een vrij moment vind je me vaak met de neus in de boeken. Anderzijds ga ik gericht op zoek naar kwalitatieve opleidingen om mijn kennis en technieken te vergroten. Zo heb ik onderstaande opleidingen en cursussen gevolgd: 

  • Opleiding positieve psychologie - Allegre

  • Opleiding ACT - Allegre 

  • Opleiding burn-out en stresscoach - HRD

  • Opleiding Psychotherapeut - AIHP

TROEVEN

  • Een persoonlijke, zachtaardige maar confronterende aanpak

  • Bereikbaar : ook buiten de sessies ben ik via sms, Whatsapp Messenger of telefoon bereikbaar

  • Gebruik van diverse methodes op maat van de klant (ACT,

    positieve psychologie, mindfulness, oplossingsgericht coachen)

Psycholoog gespecialiseerd in burn-out, assertiviteit, faalangst, zelfvertrouwen en loopbaanbegeleiding

Voel je je niet goed op je werk of thuis? Een loopbaanbegeleiding of jobcoaching kan hierbij jou in de juiste richting zetten. Mijn praktijk is gevestigd in

Hasselt (België), maar ik ben dus goed bereikbaar vanuit heel Limburg, Genk, Sint-Truiden, Kortessem, Bilzen, Maaseik, etc. Met veel passie

help ik al mijn cliënten en help hun hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben gespecialiseerd in burn-out, positieve psychologie, faalangst, assertiviteit, sociale vaardigheden en veel veel meer. Anthentiek is JOUW partner voor een betere toekomst.

Ons team

Anthentiek in "I Love Hasselt" - Jan. 2018

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg