Opleiding tot Loopbaancoach

Om loopbaancoach bij Anthentiek te kunnen zijn dien je allereerst onze Opleiding tot Loopbaancoach te volgen. Hierin leren we hoe je vanuit het Anthentiek kader medewerkers kunt ondersteunen om zijn of haar loopbaancompetenties te ontdekken, versterken en ontwikkelen zodat deze persoon zijn loopbaan zelf in handen kan nemen en de positie op de arbeidsmarkt kan verbeteren.

Deze training is gericht op loopbaancoaches die hun clienten gebruik willen laten maken VDAB-loopbaancheques.

Inhoud van de training

Anthentiek

We willen dat Anthentiek gekend staat voor kwalitatieve loopbaanbegeleiding, zowel door onze in-house als out-house loopbaancoaches. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze coaches mee zijn in onze visie en werkwijze. In dit deel komt zowel ons Anthentiek model aan bod en als de voornaamste therapeutische stromingen waarmee wij onze cliënten helpen.

Loopbaanbegeleiding

Wat is, volgens de VDAB definitie, loopbaanbegeleiding en wat is het niet? Indien je jouw cliënten gebruik wilt laten maken van de VDAB-loopbaancheques is het heel belangrijk om te weten in welke gevallen ze hierop beroep kunnen doen en wanneer niet. 

Loopbaantraject

In dit onderdeel leren we jou wat het standaard verloop van een loopbaantraject is. We staan stil bij het kennismakingsgesprek, de analyse en het uiteindelijke actieplan met de evaluatie. Alhoewel een loopbaantraject vaak een gelijkend verloop heeft kunnen de specifieke bouwstenen tijdens de analyse op maat van de klant samengesteld worden. Doormiddel van theorie en oefening leren we je wat deze bouwstenen inhouden en hoe je ze kan gebruiken.

Praktisch (VDAB)

Ten slotte leren we je al het praktische omtrent het gebruik van loopbaancheques van de VDAB. Hierin zit de regelgeving, cheques, registratie en de facturatie.

Word nu loopbaancoach bij Anthentiek

en schrijf je beneden in.

Anthentiek is een erkend dienstverlener waar je als onderneming gebruik kan maken van de kmo-portefuille (registratienummer DV.O228229). Indien je van de kmo-portefuille subsidie gebruik wil maken om deze opleiding te financiëren gelieve dan hier te kijken voor hoe meer uitleg.

Cursisten over de Opleiding tot Loopbaancoach bij Anthentiek

© 2016-2021 Anthentiek

0032 467 031 592  |  info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg