online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online loopbaanbegeleiding! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online loopbaanbegeleiding. We begrijpen maar al te goed dat je misschien net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online loopbaanbegeleiding

Online loopbaanbegeleiding bij Anthentiek, voor wie?

  • Of je nu extra angsten hebt in deze Corona-crisis of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat. Misschien vind je de onzekerheid rond je job lastig te dragen of struggle je als ondernemer met de implicaties van Corona op je zaak?

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp bij je zoektocht in je loopbaan? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt een online traject van loopbaanbegeleiding?

  • We vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools als Skype, Facetime en Zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze online loopbaanbegeleiding
  • Voor loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van VDAB loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over loopbaanbegeleiding in onze blogs

Cliënten over online loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job Meld je nu aan voor online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job online bij loopbaancoach Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond vastlopen in je job en loopbaanbegeleiding voor thema's zoals online en loopbaanbegeleiding