Online loopbaanbegeleiding is, misschien net vandaag in deze moeilijke tijd, eens zo hard nodig om mensen te ondersteunen in hun loopbaan.

 

Onze online loopbaanbegeleiding aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

​​Online loopbaanbegeleiding doen wij vooral via skype en zoom. In sommige gevallen zal de online loopbaanbegeleiding via whatsapp of FaceTime gebeuren, indien de cliënt niet anders kan. Ons online traject in loopbaanbegeleiding verschilt in feite niet van het loopbaancoaching traject dat je bij ons in de praktijk te Hasselt zou kunnen volgen. Meer nog, sommige cliënten vinden het net aangenamer om deze online loopbaancoaching vanuit hun luie zetel en in hun vertrouwde omgeving te kunnen doen. Zeker in deze tijden vinden mensen het gewoon prettiger om thuis te kunnen blijven. Onze online loopbaanbegeleiding kan je doen met of zonder VDAB loopbaancheques. Daarnaast hebben we ook een online do-it-yourself loopbaancoaching traject dat je geheel op eigen tempo kan doen. Dit online traject kost slechts 29,95 euro en kan je via onze website gemakkelijk aankopen. 

De online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job

 Op zoek naar een job die écht bij je past?? 

 We helpen je graag verder met online loopbaanbegeleiding! 

Online Loopbaanbegeleiding Expert Anthentiek

Online loopbaanbegeleiding bij Anthentiek, voor wie?

  • Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen dankzij online loopbaanbegeleiding?

  • Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen?

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp bij je zoektocht in je loopbaan? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online loopbaanbegeleiding traject.

Hoe werkt een traject van online loopbaanbegeleiding?

  • Onze online loopbaanbegeleiding wordt steeds door ervaren psychologen gegeven die opgeleid zijn tot loopbaancoach. Het voordeel hiervan is dat onze online loopbaanbegeleiders een bredere basis hebben om jou als persoon te doorgronden om vervolgens optimaal te begeleiden. Veelal wordt online loopbaanbegeleiding gedaan door coaches zonder psychologische achtergrond. Alhoewel deze loopbaancoaches hun vak met veel passie en overgaven zullen doen merken we dat zij veelal de psychologische en wetenschappelijke basis missen om net een stap verder te gaan om jou langdurig te helpen in jullie loopbaan. Heb je vragen over onze trajecten? Interesse om de loopbaanbegeleiding via onze online kanalen te doen? Vraag dan snel naar meer info!

Online loopbaanbegeleiding door loopbaanexpert Anthentiek kan net datgene zijn dat jij nodig hebt om erachter te komen welke job écht bij je past, om te weten of je huidige job nog wel afdoende is en om eindelijk je droomjob te vinden. Naast in onze groepspraktijk te Hasselt doen we deze loopbaanbegeleidingen ook online via zoom of skype. Het voordeel van online loopbaanbegeleiding is dat je de online begeleiding van thuis uit kan doen, uit je luie zetel. Mensen vragen zich soms af of online loopbaanbegeleiding de zelfde kwaliteit kan bieden als face-to-face loopbaanbegeleiding? Natuurlijk is online loopbaanbegeleiding even kwalitatief. Daar waar je bij therapie meer moet vertrouwen op de grimassen is loopbaanbegeleiding veelal dialoog en het doen van oefeningen en testen. Daarom kan loopbaanbegeleiding perfect online!

  • We vinden het belangrijk om in onze online loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al de medewerkers van Anthentiek zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online loopbaanbegeleiding  via online-tools als Skype, Facetime en Zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze online loopbaanbegeleiding
  • Voor online loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van VDAB loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro. Daarnaast bieden we ook een do-it-yourself online loopbaanbegeleiding traject aan voor slechts 29,95 euro voor het gehele traject.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over online loopbaanbegeleiding in onze blogs

Cliënten over online loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om, via een online loopbaanbegeleiding,   samen werk te maken van wat je écht wil! 

Team van Online loopbaanbegeleiding expert Anthentiek >> Contacteer Anthentiek voor online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job Meld je nu aan voor online loopbaanbegeleiding bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals niet weten welke job en vastlopen in je job online bij loopbaancoach Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond vastlopen in je job en loopbaanbegeleiding voor thema's zoals online en loopbaanbegeleiding