Joke Schreurs

Psycholoog en loopbaancoach

Samen de kracht vinden om stappen te zetten naar een waardevol leven

“Soms loop je vast in het leven omdat je dingen op een bepaalde manier ziet of altijd op een bepaalde manier hebt gedaan. Hierdoor kun je je vaak niet focussen op wat jij belangrijk vindt en voel je je machteloos. Ik wil je graag helpen om de kracht te vinden zodat je, ondanks de angsten en twijfels, toch een eerste stap kunt zetten naar een waardevol leven.

Ik vind het belangrijk om een vertrouwde omgeving te creëren waar er zonder oordeel naar je geluisterd wordt. Ik neem een open, nieuwsgierige houding aan zodat jij helemaal jezelf kan zijn en al je verhalen kwijt kan. Als psycholoog vind ik het belangrijk dat er ‘een klik’ is zodat je je vrij voelt om je gedachten en gevoelens te delen.

Ik stem mijn werkwijze af op jouw persoonlijke behoeften en vragen zodat we samen kunnen bouwen aan een doelgericht behandelplan.

Mensen kunnen helpen en begeleiden bij het omgaan met tegenslagen en klachten, geeft me enorm veel voldoening. Ik ben nog steeds blij telkens ik de kans krijg  om mensen te ondersteunen bij problemen waar zovelen van ons in het dagelijks leven mee kampen.”

 Specialisaties 

Stress, burn-out, angsten, piekeren, zelfbeeld, grenzen stellen, communicatie, pesten op het werk, reïntegratie op de werkvloer, loopbaanbegeleiding, gedragstherapie in combinatie met ACT en compassion-focused therapie. 

 Opleidingen 

Joke begon met haar studie toegepaste psychologie (afstudeerrichting klinische psychologie) aan Thomas More en haalde vervolgens haar master Mental Health aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast volgde ze talrijke worskhops en opleidingen rond ACT, Augmented Despression Therapy en werkbaar werk. In september start ze tevens met een vierjarige therapie opleiding gedragstherapie.

 Praktijkervaring 

Joke heeft ervaring als loopbaanconsulente waar ze werkte rond thema’s als solliciteren, pesten op het werk en re-integratie na burn-out of ziekte. Daarnaast heeft ze ook ervaring als klinisch psychologe in een groepspraktijk bij cliënten met uiteenlopende klachten (depressie, angsten…)

Loopbaancoach Joke is expert in leren welke job bij je past, stress op het werk en balans werk-privé en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek te Hasselt

Klik hier en leer het volledige team kennen

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload